Om feelgoodbutiken

OM Feelgoodbutiken

En webbutik för välmående på flera olika plan!

Jag som äger Feelgoodbutiken heter Jill Lagerqvist och äger också företaget JILA 4 goodlife där jag till vardags jobbar med just välmående och hälsa.

För mig står hälsa för så många olika delar av livet – det goda livet! Att ta hand om sig har nästan blivit som en slags modetrend och ibland skapar det upp stress, prestationsångest och en stor oro istället för att göra gott i kropp och själ. Det känner jag att jag vill ändra på!

Feelgoodbutiken kommer att byggas ut och tillföra mer innehåll på sikt. Men jag måste börja någonstans med min ambition att nå ut och hjälpa fler människor än de som kan boka en fysisk tid hos mig på min mottagning.

En del av Feelgoodbutiken innehåller därför noga utvalda produkter för din bästa hälsa och välmående. Det är en “djungel därute” i cyberspace… och jag hoppas bistå med mitt sortiment av goda kvalitetsprodukter till ett så förmånligt pris som möjligt. Flera av de stora “fina” märkena kostar en halv förmögenhet och en stor del av kostnaden på konsumentpriser ligger på marknadsföring istället för att hamna som god kvalité i själva produkterna. Jag vet att jag sticker ut hakan lite här, men jag står för det jag skriver.

Jag hoppas att du, precis som jag, finner produkterna intressanta och nyfiket vill prova det som tilltalar er! Lämna gärna feedback till mig och se till att hålla en god ton, det här är ju trots allt en butik som är noga med budskapet om att leva det goda livet i bästa feelgoodstämningen 🙂

Varmt välkomna till min webbutik som servar er efter allra bästa förmåga och ambition! /Jill

  • Idag har konsumenterna så många val och det är bra att vi alla granskar och väljer med större omsorg än vi tidigare gjorde. Dock är det ju inte meningen att vi ska blir kemister och alla vi som inte är det kan inte heller tolka ingående ingredienser till fullo. En del helt rena produkter har mystiska namn och kemiska beteckningar som låter giftiga och farliga bara på namnet. Bara en sån sak som att c-vitamin = askorbinsyra… så ta det lugnt och känn dig trygg med de texter som ligger i de olika benämningarna. De är tagna direkt från respektive leverantör och de har både stort ansvar och ambitioner att följa alla gällande regler som finns i vårt land.