Om feelgoodbutiken

OM Feelgoodbutiken

En webbutik för välmående på flera olika plan!

Jag som sköter driften i Feelgoodbutiken samt Hälso & Livsstilsterapeuterna, heter Jill Lagerqvist och äger också företaget JILA 4 goodlife där jag till vardags jobbar med just välmående och hälsa. Feelgoodbutiken och Hälso & Livsstilsterapeuterna drivs i samarbete med Janet Svensson (ägare av Lovecraft for You) Vårt huvudlager till webbutiken finns i Årröd/Tollarp.

Janet Svensson till vänster i bild och Jill Lagerqvist till höger i bild.

För oss står hälsa för så många olika delar av livet – det goda livet! Att ta hand om sig har nästan blivit som en slags modetrend och ibland skapar det upp stress, prestationsångest och en stor oro istället för att göra gott i kropp och själ. Det känner vi att vi vill ändra på!

Feelgoodbutiken innehåller noga utvalda produkter för din bästa hälsa och välmående och även produkter som tillfredsställer dig som älskar vacker inredning. Det är en ”djungel därute” i cyberspace och vår förhoppning är att bistå med vårt sortiment av goda kvalitetsprodukter till ett så förmånligt pris som möjligt. Hos oss är ambitionen att inte lägga för stor kostnad på marknadsföring vilket alltid fördyrar en produkt, vi satsar hellre på att ha fokus på att erbjuda kvalité och låta våra kunder sprida vidare vår goda service och vårt genuina engagemang.

Vi har hellre fokus på god kvalité när vi tar in nya märken och produkter, som i sin tur innebär prisvärda produkter, än att vi är med och ”spammar” marknaden.

Vi hoppas att du, precis som oss, finner produkterna intressanta och nyfiket vill prova det som tilltalar er! Lämna gärna feedback till oss och se till att hålla en god ton, det här är ju trots allt en butik som är noga med budskapet om att leva det goda livet i bästa feelgoodstämningen 🙂

Varmt välkomna till vår webbutik som servar er efter allra bästa förmåga och ambition! /Jill & Janet