Utbildningar

Uppgradera dina kunskaper!

Utbilda dig hos oss 

Hälso & Livsstilsterapeuterna

Vi erbjuder dig hög kvalité – lång erfarenhet – inspiration – motivation – kunskap – trygghet.

Med våra utbildningar blir du ”ett strå vassare” på marknaden!

Läs mer här för info: https://www.haelso–livsstilsterapeuterna.se/

Om oss

Vi som utbildar har en bred kompetens, kunskap och många års erfarenheter inom hälsa, skönhet & spabranschen, inom sälj och kundbemötande och eget företagande. Egenskaper som alla är viktiga att bemästra och ha en balans mellan.

Vi brinner för och har en stor ambition att fler terapeuter ska få möjlighet att erbjuda hälsofrämjande behandlingar av hög kvalité.

Vi vill att de terapeuter som utbildar sig hos oss ska ha en ambition och vilja att ”ge det lilla extra” till sina klienter/kunder.

Kunden ska på alla plan känna att de får en skön avkoppling, blir omhändertagna på bästa sätt och behandlas med stor kunskap och kvalité.

En nöjd kund är en återkommande kund och därför lägger vi stor vikt i våra utbildningar att våra terapeuter ska behandla med stor omtanke, ett stort hjärta och intresse. Att som terapeut vara närvarande i stunden är oerhört viktigt för kundens välmående och hälsa.

De utbildningar du får genom oss bygger på samarbeten med stora hälso-, skönhets- och spaanläggningar och välkända varumärken från flera länder runt om i Europa. Exempelvis Frankrike, Italien, Polen och Danmark. Vi har också erfarenheter och samarbeten med några av de stora spaanläggningarna i Sverige som är rankade top 10!

Vi har vidareutvecklat unika grundkunskaper och behandlingar som finns på marknaden med hög kompetens, kunskap och erfarenhet.

Janet Svensson äger och driver Lovecraft for You

Janet har över 25 års samlad erfarenhet inom Skönhet och hälsa där hon arbetat med produkter av högsta kvalité och även levererat/samarbetat med de största Spa & skönhetssalongerna i Sverige. 

Under många år har Janet drivit egna salonger där hon både arbetat som terapeut och även kört utbildningar med flera stora kända produktmärken och behandlingskoncept. Ett helhetstänk med hög kvalité på både behandlingar och tillhörande produkter har funnits med redan då hon startade sitt första företag.

Utbildningar för egen del har hon tillförskaffat sig i flera ledande länder i Europa inom hälsa & skönhet, bl.a Italien, Frankrike och Polen. Janet har infört flera olika hälsofrämjande behandlingar för välmående och skönhet på både in och utsida till Sverige och vidareutbildat duktiga terapeuter och spachefer på landets spaanläggningar under flera år.

Förutom att Janet arbetat i många år med resultatinriktad hudvård och massage på egna skönhetssalonger så är hon också utbildad inom Ayurveda, örtmedicin och Chi gong samt utbildad undersköterska.

Idag är hon både leverantör och utbildningsansvarig inom Diamantslipning och Lipomassage med Face & Body Beauty Equipment maskinbehandlingar och det här är bara ett axplock av de utbildningar och erfarenheter som finns i hennes CV.

Janet brinner för att skapa jämnvikt mellan att ha kunden i centrum och även ta hand om sitt företag med ett hållbart affärskoncept som ger en balans inom alla de olika delarna det innebär att arbeta eller driva ett eget företag. Både som anställd och egen företagare är det viktigt att se en helhet som ger en hållbarhet på marknaden.

Janet är en driftig kvinna med många järn i elden. En kvinna med hjärtat på rätta stället och en stor kunskapsbank är alltid tryggt att förlita sig på! Humor, mycket skratt och en portion allvar finns med i allt hon gör.

Jill Lagerqvist äger och driver JILA 4 goodlife och Feelgoodbutiken.se

Under åren har hon utbildat sig och arbetat med ett stort antal hälsofrämjande behandlingar för välmående och skönhet på både in och utsida. I grunden ligger flera olika utbildningar inom friskvård och hälsa.

Ansiktszon & reflexologi terapeut, diplomerad spa & massageterapeut, Japansk facelifting, Diamantslipning och Lipomassage med Face & Body Beauty Equipment, Kost & motion, Humanpsykologi, Folkhälsa och livsstilsförändringar, föreläsningar och affärspresentationer är en del av de utbildningar och erfarenheter som finns i hennes CV. Utbildningar har genomförts både i Danmark och i Sverige främst.

Jill har stor erfarenhet av att arbeta med kundvård inom olika professioner och har över 25 års erfarenhet i serviceyrken.

Mål och ambition med att utbilda andra terapeuter ligger främst i att hon har ett brinnande intresse för att se till att kunden är i centrum, viljan att få kunden att må bättre, ta hand om sin hälsa och främja friskvård är några av fokusområdena. Att förstå vikten av ett äkta och genuint bemötande, vara närvarande och alltid låta hjärtat vara med i allt som görs är bland de viktigaste egenskaperna som avgör om tillit och förtroende kan skapas anser Jill. Några av de punkter hon lägger stor vikt i vid sina utbildningar av andra terapeuter.

Jill är en både en lugn person med stort tålamod och samtidigt finns det en stor vilja och ett driv att få saker gjorda. Det är alltid nära till skoj och skratt. – Va dig själv, va äkta och sann i det du gör så kommer resten att ordna sig efterhand är några råd hon ofta lämnar vidare.

Kontakta oss gärna vid frågor!
Janet Svensson 073-5026291
Jill Lagerqvist 0708-664219

mejladress: info@haelso–livsstilsterapeuterna.se

Då vi har flera olika lokaler meddelas adress vid anmälningsbekräftelsen. De flesta utbildningar hålls i Kristianstad, Skåne och Sölvesborg, Blekinge – Sverige.